Ο Άνεμος Ανανέωσης στο Βερολίνο για την ενέργεια και την προστασία του κλίματος

By 15 Ιουνίου, 2017Δράσεις

Έχοντας αναπτύξει στενή συνεργασία με την πρωτοβουλία πολιτών «Respect for Greece», ο Άνεμος Ανανέωσης βρέθηκε στο Βερολίνο από τις 17 έως τις 22 Μαΐου 2017 στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας με θέμα την εξοικονόμηση ενέργειας στα σχολεία. Στην επίσκεψη εργασίας συμμετείχαν, επίσης, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων και Έλληνες εκπαιδευτικοί.

 

Κατά τη διάρκεια των έξι αυτών ημερών είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με εκπαιδευτικούς φορείς, κέντρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, βουλευτές, εκπροσώπους δήμων, στελέχη της διοίκησης, εκπροσώπους φορέων, ειδικούς, αρχιτέκτονες, ενεργούς πολίτες αλλά και με εκπροσώπους της “Buergerenergie Berlin”, μιας πρωτοβουλίας που έχει δημιουργήσει ένα συνεταιρισμό χιλιάδων κατοίκων, ο οποίος έχει υποβάλλει πρόταση στο Κοινοβούλιο του Βερολίνου για τον έλεγχο του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

  • Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψης εργασίας εδώ
  • Δείτε συνέντευξη των Μπόρις Γκότσεφ και Christian Wernitz από την Buerger Energie εδώ
  • Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή ενέργειας και τον έλεγχο του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας από τους πολίτες εδώ

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.