Συναυλία στο Βερολίνο για το WELCOMMON “Καλές πρακτικές στο θέμα των προσφύγων”

Ο Άνεμος Ανανέωσης συνεργάζεται συστηματικά με ένα ευρύ δίκτυο φορέων και πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο τόσο σε θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας και κοινωνικής οικονομίας όσο και πράσινης οικονομίας, περιβάλλοντος και ενέργειας. Στο πλαίσιο του προγράμματος προσωρινής φιλοξενίας και κοινωνικής ένταξης προσφύγων, WELCOMMON, συνεργαζόμαστε συστηματικά, μεταξύ άλλων, με της γερμανική πρωτοβουλία “RESPECT FOR GREECE”, τόσο σε θέματα ανταλλαγής εμπειριών και καλών πρακτικών όσο και συμμετοχής γερμανών εθελοντών στις δραστηριότητές μας με έναν οργανωμένο και συστηματικό τρόπο.

Την εβδομάδα 21-25 Νομεβρίου 2016 θα βρεθούμε, μια 8μελής ομάδα, στο Βερολίνο στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την πρωτοβουλία “RESPECT FOR GREECE” με τον τίτλο “Συνεργαζόμενοι στο προσφυγικό στην Αθήνα και στο Βερολίνο. Παραδείγματα καλών πρακτικών”.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής που περιλαμβάνει σημαντικές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με φορείς και πολίτες του Βερολίνου για να χτίσουμε την συνεργασία από τα κάτω, δοργανώνεται για ενίσχυση του προγράμματος μας προσωρινής φιλοξενίας και κοινωνικής ένταξης προσφύων WELCOMMON συναυλία πιάνου, με έργα Beethoven, Schubert, Γεωργιάδη και Mussorgsky, με τους πιανίστες Μάριο Παπαδόπουλο (Oxford) και Lennart Speer (Μuenchen). H συναυλία γίνεται στην αίθουσα του κοινοβουλίου, Festsaal des Rathaus,  Charlottenburg, στην οδό Otto Suhr-Allee 100
 
Μια σύνομη παυσίαση του προγράμματος WELCOMMON θα γίνει από τον Νίκο Χρυσόγελο
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει δυνατότητα για δωρέες προς το πρόγραμμά μας

 

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.