Κάλεσμα για ανοιχτή διαβούλευση-Σχέδιο Νόμου για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση θέτει η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ουρανία Αντωνοπούλου, για το διάστημα από 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 14.00 έως τις 25 Ιουλίου 2016 και ώρα 14.00, το σχέδιο νόμου «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία κι ανάπτυξη των φορέων της».

Παρά το ελάχιστο χρονικό διάστημα των 10 ημερών που έχουμε στη διάθεση μας για συζήτηση ενός τόσο σοβαρού θέματος, το Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας θα επιδιώξει να διαμορφώσει συλλογική την πρότασή του μέσα από την διαβούλευση που ανοίγουμε εδώ εώς τις 24 Ιουλίου 2016:
http://seforum.gr/diavouleusi/

Παράλληλα το Δίκτυο ΚοινΣΕπ Κεντρικής Μακεδονίας είχε ήδη ξεκινήσει μια διαδικασία καταγραφής απόψεων για τις διατάξεις του, των προβλημάτων που διαφαίνονται και οργάνωσης καταγραφής προτάσεων. Λόγω της σοβαρότητας όμως του θέματος, τα μέλη του έκριναν σκόπιμο να καλέσουν σε διαβούλευση ΚΟΙΝΣΕΠ και φορείς προκειμένου να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις από κοινού, εκφράζοντας την ευρύτερη δυνατή συλλογική βούληση. Η συνάντηση-διαβούλευση με θέμα το σχέδιο νόμου για την Κοινωνική Οικονομία, θα γίνει την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 18.00, στην αίθουσα νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην διαβούλευση του Φόρουμ και στην εκδήλωση του ΔΙΚΚΕΜ ώστε να συζητήσουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις και να πετύχουμε μία όσο το δυνατόν ευρύτερη παρέμβαση.

Ελπίζουμε στη θερμή και ουσιαστική ανταπόκριση σας.

Οι συμμετέχοντες φορείς του Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.