Πάρτε μέρος στην έρευνα “Τι σημαίνει Green Deal / ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για εσένα”

By 6 Ιανουαρίου, 2021Δράσεις
Πράσινη Συμφωνία – Green Deal στην Ελλάδα

Ο Άνεμος Ανανέωσης και το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας ξεκινούν έναν ουσιαστικό διάλογο με ερευνητές/τριες, εκπροσώπους φορέων, επαγγελματικούς φορείς και ειδικούς για την Πράσινη Συμφωνία (Green Deal) και τη σημασία της για την Ελλάδα. Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην συνδιαμόρφωση, μέσα από συστηματική διαβούλευση, μια πρότασης για ένα Green Deal που δεν θα αφήνει κανένα/καμία πίσω αλλά και θα συμβάλλει στην δημιουργία ένα νέου παραγωγικού – καταναλωτικού μοντέλου.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η παρούσα έρευνα, που αφορά όσους και όσες διαμένουν στην Ελλάδα και θα είναι ανοιχτή από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 έως και τέλη Φεβρουαρίου 2021. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν σε σύντομη έκθεση με την ολοκλήρωση του έργου, μέσα στο 2021.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο “Τι σημαίνει Green Deal για τον καθένα
Η έρευνα δομείται σε ενότητες που συμβάλλουν στην καταγραφή των γνώσεων σχετικά με το τι σημαίνει για τους πολίτες η Πράσινη Συμφωνία (Green Deal), τι διάσταση έχει η Πράσινη Συμφωνία σε σχέση με το παραγωγικό και καταναλωτικό μοντέλο, πώς βλέπουμε τη σύνδεση της Πράσινης Συμφωνίας με την οικονομία, την εργασία, το περιβάλλον και την κοινωνία, κατά πόσο υπάρχει ρόλος στους πολίτες και διάθεσης συμμετοχής στην διαμόρφωση και υλοποίησή της.

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.