Ανεμος Ανανέωσης και Welcommon Hostel υποψήφιoι για το βραβείο HOSCARs Award 2023 – Μπείτε και ψηφίστε μας

By 23 Φεβρουαρίου, 2023Δράσεις

O Άνεμος Ανανέωσης και το Welcommon Hostel είναι υποψήφιoι για το βραβείο HOSCARs Award 2023 ως Community Champion. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από παγκόσμια ψηφοφορία που είναι ανοιχτή μέσω της ιστοσελίδας του HostelWorld. Σας καλούμε να μπείτε και να ψηφίσετε υπέρ του Welcommon Hostel μέχρι το αργότερο 10 Μαρτίου

Μπείτε και ψηφίστε μας ⇒  εδώ. Χρειάζεται να πάτε στο Login to vote για να ψηφίσετε.

Φέτος είναι η 21η έκδοση των βραβείων HOSCARs 2023 που οργανώνει ο διεθνής τουριστικός φορέας Hostel World, που “εκπροσωπεί ένα δίκτυο χιλιάδων hostels / ξενώνας. Οι υποψηφιότητες είναι πάρα πολλές και η τιμητική λίστα ισχυρή.  Όπως δηλώνει ο διοργανωτής “Μας εκπλήσσει τόσο ο υψηλός αριθμός, όσο και η ποιότητα των υποβολών”. 

Ο Άνεμος Ανανέωσης και το Welcommon Hostel έχουν λάβει ήδη τις προηγούμενες χρονιές 3 βραβεία συμμετέχοντας σε αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό,  ως ένας από τους καλύτερους ξενώνες στον κόσμο / Μάλιστα το 2021 έλαβε την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο, διακρίθηκε τότε το Welcommon Hostel  ως το “Most EXTRAORDINARY Hostel Hero στον κόσμο

– Το Welcommon Hostel, ο καινοτόμος ξενώνας του ΑΝΕΜΟΥ ΑΝΕΝΩΣΗΣ, στην Αθήνα, Ελλάδα, αναγνωρίστηκε το 2021 ως ο πιο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ “ΗΡΩΑΣ” (Most EXTRAORDINARY Hostel Heroστον κόσμο, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού HOSCARS 2021 που διοργανώθηκε από το διεθνές δίκτυο ξενώνων,  Hostelworld. Στην διαδικασία επιλογής του νικητή συμμετείχαν τόσο μια ομάδα εμπειρογνωμόνων ταξιδιωτικών κριτών όσο και περισσότεροι από 20.000 ταξιδιώτες που διαμένουν σε ξενώνες σε όλο τον κόσμο.

-Επίσης, το Welcommon Hostel αναδείχθηκε το 2021 και ως ένα από τα 5 καλύτερα HOSTEL παγκοσμίως στην κατηγορία “EXTRAORDINARY Sustainable Hostel”,για τις προσπάθειές του και τα επιτεύγματά του για την περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα.

  • Επίσης, το 2020 απονεμήθηε στο Welcommon Hostel η διάκριση “one of the Hostel Heroes 2020, ένα Hostel που μέσα στην κρίση υποστηρίζει την κοινότητα να βρεθεί μαζί και να οικοδομήσει έναν καλύτερο κόσμο (“a hostel that in the midst of the crisis is supporting the community coming together… building a better world!”).
  • Συνολικά ο Άνεμος Ανανέωσης έχει λάβει για το κοινωνικό του έργο 11 βραβεία καοι διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Το Hostelworld, είναι – όπως περιγράφεται από τον ίδιον τον οργανισμό  – “ο κορυφαίος παγκόσμιος Online Travel Agent (OTA) που επικεντρώνει στην αγορά των ξενώνων (hostels), εμπνέει τους περιπετειώδεις ταξιδιώτες να βιώσουν νέα μέρη, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να επιστρέψουν με εξαιρετικές ιστορίες και εμπειρίες. Οι πελάτες του Hostelworld δεν είναι οι μέσοι ταξιδιώτες, καθοδηγούνται από την ανάγκη για μοναδικές εμπειρίες, κοινωνικές συναντήσεις και “συνδέσεις” και δυνατές περιπέτειες. Είναι η κοινωνική φύση των ξενώνων που υπερ-τροφοδοτούν τις παγκόσμιες περιπέτειές τους και τους επιτρέπει να γνωρίσουν τον κόσμο.

Το Hostelworld έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, με περισσότερα από 13 εκατομμύρια κριτικές σε 17.000+ ξενώνες σε 179 χώρες, καθιστώντας το τον κορυφαίο διαδικτυακό κόμβο κοινωνικών ταξιδιών. Ο ιστότοπός του λειτουργεί σε 19 διαφορετικές γλώσσες και εφαρμογή για κινητά σε 13“.

 

 

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.